Vragen? 0514-521620
/Informatie RegioBank
Informatie RegioBank 2018-04-05T09:47:40+00:00

U wilt graag een bank in de buurt. Om gewoon even binnen te lopen voor een vraag of een goed advies. Een kantoor om de hoek, met een Zelfstandig Adviseur die u kent. Waar u uw geldzaken regelt zoals ú dat wilt. Dat vindt u allemaal bij RegioBank.

Uw lokale adviseur van RegioBank
RegioBank onderscheidt zich van de traditionele banken door alle moderne bankproducten te combineren met de persoonlijke dienstverlening van een Zelfstandig Adviseur (bemiddelaar/ financieel adviseur).
Er is altijd wel een adviseur bij u in de buurt: iemand die uw regio goed kent en een sterke binding heeft met de omgeving. De producten van RegioBank kenmerken zich door gunstige tarieven en heldere voorwaarden. Voor hypotheken, sparen en betalen kunt u terecht
bij een Zelfstandig Adviseur van RegioBank. De met ons samenwerkende Adviseurs zijn onafhankelijke en zelfstandige tussenpersonen met een eigen inschrijving bij de Kamer van Koophandel en bij de AFM. Naast de producten van RegioBank kunnen zij ook bemiddelen in producten van andere
aanbieders. RegioBank heeft in de bemiddeling voor andere aanbieders geen betrokkenheid.

Voor spaar- en betaalproducten bemiddelen de Zelfstandig Adviseurs exclusief voor RegioBank. Hierbij is RegioBank alleen aanbieder. RegioBank adviseert niet. Alle producten onder verantwoordelijkheid van RegioBank als aanbieder staan op haar site regiobank.nl.