Vragen? 0514-521620
Uitvaartverzekering 2017-02-08T09:49:04+00:00

Een goed verzekerde en verzorgde uitvaart

Een overlijden komt vaak onverwacht. We krijgen er vroeg of laat allemaal mee te maken, want de dood hoort nu eenmaal bij het leven. Niemand denkt er graag over na, maar toch is dat nodig. U wilt toch ook dat uw nabestaanden zich geen zorgen hoeven te maken over de kosten van uw uitvaart?

De prijs van een uitvaart is de laatste jaren flink gestegen. Voor een bescheiden afscheid moet u al snel op € 4.500,- rekenen. Met een Uitvaartverzekering zorgt u ervoor dat uw nabestaanden niet direct te maken krijgen met hoge kosten.

U kunt kiezen uit twee soorten verzekeringen: uitkering in natura of in geld. De Uitvaartverzekering in natura keert geen geld uit, maar betaalt direct de rekening van de uitvaartverzorger.

Bereken uw uitvaartkosten

Het is geen prettige bezigheid om de kosten van uw uitvaart te berekenen. Maar uit ervaring weten wij dat veel mensen niet weten wat tegenwoordig de prijzen voor een begrafenis of crematie zijn. En dus ook niet of hun huidige verzekering wel toereikend is. Met de handige uitvaartkostenmeter krijgt u aan de hand van tien eenvoudige keuzes snel een goed inzicht.

Bent u op zoek naar een uitvaartverzekering tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service? Dan bieden wij u een prima oplossing.

Bereken de kosten van uw uitvaart

Met de onderstaande uitvaartkostenmeter krijgt u aan de hand van enkele eenvoudige keuzes snel een goed inzicht in de kosten van uw uitvaart.

Bereken online uw Uitvaartverzekering

Klik op de onderstaande button om de premie voor uw Uitvaartverzekering te berekenen. Na het doorlopen van enkele stappen ziet u direct hoeveel u kunt besparen.

Profiteer van ons aanbod en sluit vandaag nog uw nieuwe verzekering online af. Komt u er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op.

Bereken uw uitvaartverzekering