Vragen? 0514-521620
////Inboedelverzekering
Inboedelverzekering 2017-02-08T09:49:05+00:00

Geen risico nemen met de spullen in uw woning

We zijn ons vaak niet bewust van alle zaken die in ons huis staan. De waarde van de inboedel wordt daarom door velen onderschat. Ga maar eens na welke apparaten, meubels, kleding en verzamelingen u in uw woning aantreft.

Met een goede Inboedelverzekering bent u verzekerd tegen schade aan deze huisraad door bijvoorbeeld brand, schroeien, blikseminslag, diefstal of waterschade. Maar het is wel belangrijk dat u jaarlijks de waarde van uw inboedel in de gaten houdt tegen onderverzekering.

Onderverzekering

Zodra de waarde van uw inboedel hoger is dan de verzekerde waarde op uw polis, is er sprake van onderverzekering. U kunt dit voorkomen door jaarlijks de inboedelwaardemeter in te vullen. Hiermee controleert u of de dekking van uw verzekering nog toereikend is. Dit is belangrijk, want bij onderverzekering keren verzekeraars niet de volledige schade uit.

U zoekt een inboedelverzekering tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service? Dan bieden wij u een prima oplossing.

Inboedelverzekering berekenen

Wilt u de hoogte van uw inboedelverzekering berekenen? Vraag hier eenvoudig een offerte aan.

Inboedelwaardemeter

De inboedelwaardemeter van het Verbond van Verzekeraars is een hulpmiddel om op eenvoudige en objectieve wijze de globale waarde van een inboedel vast te stellen, met name voor het geval u een inboedelverzekering wilt afsluiten of wilt wijzigen. Wilt u weten hoe hoog de waarde is van uw inboedel? Gebruik dan onze eenvoudige inboedelwaardemeter.