Vragen? 0514-521620
////Machinebreukverzekering
Machinebreukverzekering 2017-02-08T09:49:03+00:00

Machinebreukverzekering

Zijn uw bedrijfsprocessen afhankelijk van machines? Dan is het verstandig om een machinebreuk verzekering af te sluiten. Deze verzekering dekt schades aan machines, onafhankelijk van de oorzaak. Zelfs beschadiging door menselijk falen is meeverzekerd bij de machinebreukverzekering.

Productiemachines zijn wonderen van techniek, maar vaak ook erg kwetsbaar. Kortsluiting of een foutje van een medewerkers kan grote gevolgen hebben voor uw bedrijfsvoortgang. Met de machinebreuk verzekering kunt u snel de schade laten herstellen zonder dat het u extra investeringen kost.

Machinebreukverzekering niet voor bedrijfsschade

Wilt u ook de kosten verzekeren die ontstaan als gevolg van machinebreuk, dan heeft u een speciale bedrijfsschaderegeling nodig. Wilt u weten wat voor uw situatie de beste oplossing is? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Voordelen van de machinebreuk verzekering

  • Dekking van de reparatie- of vervangingskosten van uw productiemachines.
  • Alle vormen van schade verzekerd, ook als gevolg van menselijk falen.
  • Scherpe premie en uitstekende voorwaarden.
  • Extra: neem uw machinebreukverzekering op in het totaalpakket bedrijfsverzekeringen en profiteer van extra premievoordeel.

Bundel uw bedrijfsverzekeringen

De machinebreukverzekering kan worden opgenomen in ons flexibele pakket bedrijfsverzekeringen. Dit levert u extra premiekorting op en alle polissen sluiten naadloos op elkaar aan.

Meer informatie

Offerte Machinebreukverzekering

Vul het onderstaande formulier in om een offerte voor uw machinebreukverzekering te aan te vragen. Na ontvangst van uw gegevens nemen wij contact met u op voor een inventarisatie, zodat wij een scherpe offerte voor uw machinebreukverzekering kunnen samenstellen.

Geslacht (verplicht)
manvrouw

Achternaam (verplicht)

Voorletters (verplicht)

Tussenvoegsel(s)

Straat + huisnummer (verplicht)

Postcode (verplicht)

Plaats (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Email (verplicht)

Product offerte (verplicht)

Vragen of opmerkingen