Vragen? 0514-521620
////Bedrijfsautoverzekering
Bedrijfsautoverzekering 2017-02-08T09:49:03+00:00

Bedrijfsautoverzekering: de zakelijke autoverzekering op maat

Binnen uw bedrijf zijn er ongetwijfeld één of meerdere personenauto’s, bestelwagens en busjes die zakelijk worden gebruikt. Met de bedrijfsauto verzekering verzekert u ze goed, voordelig en geheel op maat. U kunt kiezen uit drie standaardpolissen: WA, WA-plus of All Risk.

De WA-plus bedrijfsautoverzekering dekt -naast natuurlijk de wettelijke aansprakelijkheid- onder meer schade die is ontstaan door diefstal, brand, storm of hagel. De All Risk bedrijfsauto verzekering dekt ook schade die door eigen schuld is ontstaan.

Bedrijfsautoverzekering uitbreiden

U kunt uw zakelijke autoverzekering desgewenst uitbreiden met bijvoorbeeld een ongevallen inzittendenverzekering en een verkeersrechtsbijstandverzekering. Wat voor uw situatie de beste oplossing is, bepalen wij graag samen met u. Maak gerust een afspraak of kom langs op ons kantoor.

Voordelen van de zakelijke autoverzekering

  • Uw bedrijfsauto’s zo eenvoudig of uitgebreid verzekerd als u zelf wilt.
  • Makkelijk uit te breiden met o.a. ongevallen inzittendenverzekering of verkeersrechtsbijstandverzekering.
  • Na het eerste jaar per direct opzegbaar.
  • Scherpe premie en uitstekende voorwaarden.
  • Extra: neem uw bedrijfsauto verzekering op in het totaalpakket bedrijfsverzekeringen en profiteer van extra premievoordeel.

Bundel uw bedrijfsverzekeringen

De bedrijfsautoverzekering kan worden opgenomen in ons flexibele pakket bedrijfsverzekeringen. Dit levert u extra premiekorting op en alle polissen sluiten naadloos op elkaar aan.

Meer informatie

Offerte Bedrijfsautoverzekering

Vul het onderstaande formulier in om een offerte voor uw bedrijfsautoverzekering te aan te vragen. Na ontvangst van uw gegevens nemen wij contact met u op voor een inventarisatie, zodat wij een scherpe offerte voor uw bedrijfsautoverzekering kunnen samenstellen.

Geslacht (verplicht)
manvrouw

Achternaam (verplicht)

Voorletters (verplicht)

Tussenvoegsel(s)

Straat + huisnummer (verplicht)

Postcode (verplicht)

Plaats (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Email (verplicht)

Product offerte (verplicht)

Vragen of opmerkingen